Feestelijke Inloopdag op Zaterdag 6 juli van 10.00 tot 14.00uur. Kom je ook?

ReDESIGNED

Als ik een oude Kast, Ledikantje of Commode zie met prachtige ornamentjes en ambachtelijke werkjes dan gaat mijn hart sneller kloppen!

En als hij dan verwaarloosd is, dan wil ik hem heel graag in mijn armen sluiten.. Hem meenemen en met liefde renoveren en redesignen. Hem weer laten stralen, en de waarde geven die hij zo verdiend! Een oude kast maakt je interieur uniek, er is zoveel tijd en moeite in gestoken door een vakman die zijn ambacht beheerst, dat moet in ere hersteld worden.

Het is niet mijn doel om van een oude kast een nieuwe kast te maken. Dat zou respectloos zijn. Deze babymeubels hebben een geschiedenis, een verhaal dat kun je niet even wegpoetsen. De ‘imperfecties’ van deze meubels vertellen juist dat verhaal.. De kast krijgt daardoor juist nog meer waarde! Waardoor hij karakter en sfeer brengt in jouw huis!

Hoe fijn zou het zijn als jouw baby een origineel en fijn plekje krijgt? Een babykamer waar jij graag je baby voedt.. gewoon omdat het een heerlijk vertoeven is.

Een unieke babykamer creëer je heel eenvoudig met redesigned meubels. Oude meubels die compleet gerenoveerd zijn en voorzien van een frisse nieuwe look, geen meubel is hetzelfde. Dus geen sfeer zoals de babykamer van je zus of vriendin.. Nee, écht origineel en uniek! In jouw eigen stijl. Deze meubels zijn met zorg gerenoveerd en met de hand vervaardigd. Geen meubel is hetzelfde. Zo creëer je niet alleen een bijzondere sfeer, maar je maakt ook een statement van jouw bewuste keuze voor een duurzame levensstijl voor de toekomst voor jou en je kindje.

Onze specialiteit? Restauratie tot in de kleinste details en het toepassen van kleurrijke en duurzame afwerkingen die passen bij jouw unieke stijl. We geloven in het behoud van de charme van elk stuk, terwijl we het tegelijkertijd aanpassen aan de moderne tijd.

Of je nu op zoek bent naar een Rotan wiegje, een karaktervolle commode, Vintage kledingkast of een speels ledikantje, wij hebben de expertise om het te restaureren en aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Ontdek de schoonheid van duurzaamheid en geef een tweede leven aan oude babymeubels, zodat ze nog vele jaren een glimlach op het gezicht van de kleintjes kunnen toveren. Welkom bij Mevrouw Kraai in tijdloze stijl en zorgvuldig vakmanschap!

 Ons aanbod wisselt zeer regelmatig, volg ons op FacebookInstagram of Pinterest zo wordt je op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod!

//ReDesigned   //Werkwijze   //Duurzaam

Over Mevrouw Kraai

Mijn naam is Heleen van Delft en ik ben woonachtig in het Zuid- Hollandse Barendrecht.

Lees meer

Werkwijze

Via verschillende wegen komen de bijzonderste en mooiste pronkstukken binnen.

Lees meer

Biologisch babytextiel

Producten van mooie, natuurlijke en biologische materialen bij Mevrouw Kraai.

Lees meer

Duurzaam

Wil jij het allerbeste voor jouw baby? En wil je ook een goede toekomst voor jou en je baby?

Lees meer