Feestelijke Inloopdag op Zaterdag 6 juli van 10.00 tot 14.00uur. Kom je ook?

Werkwijze

Via diverse kanalen verkrijgen we de meest prachtige, unieke en bijzondere meubelstukken, die we vervolgens met professionele expertise herstellen en renoveren.

Zodra de meubelstukken aansluiten bij onze collectie, ondergaan ze een grondige en economisch verantwoorde behandeling. Hierbij worden ze volledig geïnspecteerd op functionaliteit, waarbij eventuele gebreken zorgvuldig worden gerenoveerd, gelijmd en gerestaureerd. Vervolgens worden de meubelstukken zorgvuldig voorbehandeld, inclusief een behandeling tegen houtworm om preventief of herstellend te werken.

Na deze fase ondergaan de meubels een grondige schuurbeurt, ontvetting en reiniging voor optimale hechting en duurzaamheid. Vervolgens worden ze overgedragen aan een professionele spuiterij, waar ze eerst in de primer worden gezet en daarna afgewerkt worden met een duurzame matte lak.

Naast deze standaardprocedures bieden we ook speciale behandelingen aan, waaronder het logen van meubels. Hierdoor worden geschilderde, gespoten of gelakte meubelstukken volledig kaal gemaakt, waardoor een natuurlijke houten basis ontstaat. Klanten hebben dan de keuze om het meubelstuk te laten lakken of oliën, en wij voeren deze wensen op een professionele wijze uit.

Dit proces benadrukt niet alleen onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook onze aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. We streven ernaar om meubelstukken een nieuw leven te geven met een eigentijdse uitstraling, terwijl we de oorspronkelijke kwaliteit behouden. 

Neem gerust contact met ons op!

❮ terug naar ReDESIGNED