Over Mevrouw Kraai

Mijn naam is Heleen van Delft en ik ben woonachtig in Zuid-Holland, Barendrecht, gelegen naast Rotterdam. Hier woon ik samen met mijn lieve man en 2 heerlijke kinderen;-)

foto van Heleen van Delft

Ik ben de trotse oprichtster van Mevrouw Kraai. Na jaren werkzaam in de detailhandel, diverse opleidingen en via andere websites gehandeld te hebben, werd het tijd voor mijn grootste passie!

Sinds 2010 ben ik al bezig met het restaureren van oude baby- en peutermeubels. Meubels die echt toe zijn aan liefde en aandacht. Heerlijk om van een waardeloos meubel een prachtig pronkstuk te maken.

Maar dat niet alleen.. Sinds 2018 ben ik begonnen met mijn eerste meubelontwerp. Wat inmiddels al een complete babylijn is geworden en een eigen merknaam heeft; 'Ohsum!' Waaraan we tot de dag van vandaag nog actief mee bezig zijn.

Daar ben ik erg trots op! Na aankoop van ons atelier in 2017 en de lancering van mijn nieuwe webshop is de populariteit van onze oude en nieuwe meubels alleen maar toegenomen.

Waarna we ook hier uit ons jasje zijn gegroeid en we in 2023 naar Ridderkerk zijn verhuisd.

Hier hebben we momenteel onze showroom en werkplaats gevestigd.

Duurzaamheid van onze meubels is steeds belangrijker geworden. Daarom is de vraag ook enorm toegenomen. En wat is nu leuker dan een meubel met een verhaal op jouw baby- of kinderkamer?

In 2022/ 2023 heb ik mezelf opgeleid tot baby- en kinderkamerstylist. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de inrichting van jouw babykamer of kinderkamer en bespreek graag jouw wensen, zodat jouw kindje een heerlijk plekje heeft om zich veilig te voelen. Duurzame meubels combineren met unieke ontwerpen van nu. Zo creëer je jouw eigen unieke stijl voor jouw bijzondere kindje!

Ook zijn we altijd bezig om de meest unieke accessoires aan te bieden. Hoe zeldzamer, des te leuker is mijn mening. Ook ontwerpen we diverse items en laten deze maken. Of je nu een oud speelgoedstuk zoekt, een knuffel, stoeltje of accessoires.. Bij Mevrouw Kraai vind je het allemaal. 

Heb je vragen, we horen het graag!

Groetjes Heleen

 

Voor unieke spulletjes ben je echt op het juiste adres. Neus eens lekker rond voor de meest unieke spulletjes.

Zit je ideale droomkamer van accessoire er niet bij? Van heb je andere wensen van kleuren in gedachten, neem dan contact met ons op. Bij ons is niets onmogelijk!

Neem gerust contact op voor een afspraak.

❮ terug naar ReDESIGNED