NU tijdelijk 10% KORTING op alles in onze online shop!! Gebruik kortingscode: ZOMER24

Terugkoopgarantie

Terugkoopgarantie

Ben jij uitgekeken op je Vintage Baby- of kindermeubel?

Wij verkópen niet alleen oude gerenoveerde meubels, maar kopen deze ook weer térug. Zo ben je er zeker van dat je niet met jouw meubel blijft zitten en deze weer wordt hergebruikt.

Ontvang tot wel 50% van je aankoopwaarde terug d.m.v. een cheque of inruiling. Of tot 25% van je aankoopwaarde direct op jouw rekening!

2 manieren Terugkoopgarantie.

Optie 1;

  • Je levert je meubel in en jij ontvangt tot *25% van de aanschafwaarde op jouw rekening.

Optie 2;

-       Je ruilt je meubel in en ontvang een cheque tot *50% van de aanschafwaarde voor jouw volgende aankoop.

*(het percentage is afhankelijk van de staat van het ingeleverde meubel)

Deze terugkoopregeling geldt overigens alleen op onze oude Vintage, gerenoveerde meubelen.

Wij renoveren de meest uiteenlopende stijlen baby- en kindermeubels van Vintage tot Retro en antiek.. uit jaartallen waar de meubels nog met de hand werden gemaakt.

Vooral de meubels die uit elkaar vallen, renoveren wij van a tot z. Omdat wij onze meubels met zorg uitkiezen en deze zeldzaam en uniek zijn, kopen wij deze meubels graag weer van je terug. Deze gaan dat weer zo nodig de werkplaats in worden gerenoveerd waar nodig en voorzien van een nieuwe laklaag.

Deze terugkoopregeling geldt op alle gerenoveerde, oude, vintage, antieke meubels;

Wiegjes, ledikantjes, commodes, kledingkasten, nachtkastjes en wandkastjes.

 

Wat zijn jouw voordelen?

Als je snel van je meubel af wilt, kopen wij hem van je terug. Je hoeft er niet mee te leuren, of in je opslag of schuur te zetten. Wat natuurlijk zonde is! Wij kennen jouw meubel al en schatten hem op waarde. Je hebt geen frustraties zoals slechte biedingen, of niet op komen dagen als je hem via marktplaats verkoopt. Je krijgt de dubbele waarde terug als je er voor kiest om een ander meubel bij ons uit te zoeken. Bijvoorbeeld, als je van je babybed af wilt en een peuterbed bij ons aanschaft, of van jouw kleine kledingkast af wilt en een grotere kledingkast bij ons wilt aanschaffen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je een meubel bij ons gekocht en wil je er vanaf? Wij kopen het van je terug, die garantie kan ik je geven. Je maakt duidelijke foto’s van je gekochte meubel, en close-up van eventueel gebruikerssporen en defecten/ mankementen. Zo kunnen wij een zo gericht mogelijke indicatie geven. Deze stuur je met een duidelijke omschrijving van eventuele mankementen van het meubel (bijvoorbeeld; deurtje klemt, of sleutel is kwijt) en jouw gegevens plus aankoopbon naar onze mail; info@mevrouwkraai.nl en vermeldt erbij dat het om een terugkoopgarantie gaat. Wij reageren binnen 14 dagen op deze mail met een indicatie wat je voor het meubel terug krijgt.

Bijvoorbeeld; Ilse heeft ons gemaild met duidelijke foto’s en vraagt wat haar des tijds gekochte commode van €695,- waard is.

 Ze ontvangt een mail van ons ; Je commode kostte €695,- en is beoordeeld ; Je ontvangt van ons een cheque tussen €347,50- en 278,00 -  óf een geldbedrag tussen de €173,75 en €139,00 op jouw rekening.

Mocht je er voor die indicatie vanaf willen, dan kun je je meubel op afspraak bij ons brengen. Wij kunnen het meubel ook bij je op laten halen, hier worden transportkosten voor in rekening gebracht.

Dan wordt de definitieve prijs wordt berekend in onze werkplaats.

Je krijgt binnen 14 dagen het geld op je rekening gestort, of ontvang direct een cheque om je meubel later in te ruilen voor een ander meubel uit onze collectie. Of je kunt je meubel direct inruilen voor een ander meubel uit onze collectie.

 

Waarom terugkoopgarantie?

Als je jouw meubel zat bent, of je kindje is ‘eruit’ gegroeid. Wat moet je dan nog met die commode, of ledikantje? Wij kregen vaak de vraag of wij hem weer terug wilden kopen.

Voor ons is dat natuurlijk heel fijn! Het kost veel energie om de meest unieke meubels op te sporen. En daarnaast zijn oude meubels is erg slechte staat en kost en veel tijd om deze te renoveren. Hoe mooi is het dan dat wij ons eigen meubel weer terug kopen!

Tegelijkertijd is het ontzettend duurzaam om deze meubels weer her te gebruiken. En is het zonde als dit meubel in een opslag of rommelkamertje belandt. Of wachtend op eventueel een volgend kindje, wat dan uiteindelijk een ander geslacht is, en je toch liever een ander soort meubel had gewenst. Al met al.. iedereen blij met onze terugkoopgarantie!

 

*Natuurlijk zitten er wel voorwaarden aan dat deze enkel gebruikerssporen heeft, en er geen spijl ontbreekt of deurtje mist o.i.d. Dan kan hij niet door ons gerestaureerd worden, en heeft het meubel geen waarde meer.

Terugkoopgarantie geldt uitsluitend op gekochte Vintage meubels in onze shop.