Feestelijke Inloopdag op Zaterdag 6 juli van 10.00 tot 14.00uur. Kom je ook?

Luxe babykamer voor de meest onvergetelijke start

Ben jij – of word jij binnenkort – vader of moeder en zoek je nog meubels voor een sfeervolle en luxe babykamer met een eigen karakter? Dan ben je bij Mevrouw Kraai precies op de juiste plek aanbeland! Bij ons tref je een ruime keuze aan luxe babymeubels en -decoraties aan, waaronder kasten, commodes en ledikantjes of wiegjes. Zeg maar ‘dag’ tegen alle eenheidsworsten van de grote babykamergiganten en zeg ‘hallo’ tegen oude babymeubels waar Mevrouw Kraai met alle liefde van de wereld weer nieuwe pareltjes van maakt!

 

luxe babykamer

 

Luxe babykamer met de juiste basiselementen inrichten

Alle meubelstukken die je op de website of in de showroom van Mevrouw Kraai ziet zijn stuk voor stuk uniek. Ze vormen de perfecte basis voor een luxe babykamer die met zorg en aandacht door jou is samengesteld. Wat de meubeltjes zo uniek maakt? Je vindt bij ons alleen oude meubels doe nog in perfecte conditie zijn. Of ze moeten met wat TLC van het team van Mevrouw Kraai weer in een goede staat te brengen zijn.

In elk van de meubelstukken zie je een bepaalde bijzondere schoonheid terug. Iets dat ze vroeger bij handmatig meubeltjes ontwerpen en bouwen vaak beter konden dan nu. Die schoonheid herken je in de meest fraaie details: een sierlijk golvende rand langs kastdeurtjes, het smeedijzeren beslag bij de lades van een commode of het delicate houtsnijwerk bij een ledikantje.

Kijk eens wat langer naar de meubels en je ontdekt de mooiste en apartste details zelf. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen wat bij jouw exclusieve babykamer past om er een absolute droomplek om van te maken.

 

Luxe babykamer: Welke stijl kiezen?

Luxe zit volgens Mevrouw Kraai niet in een bepaalde stijl. Luxe zit wél in de degelijkheid van het materiaal waarvan het babymeubel gemaakt is. Ook de verzorging en het onderhoud dat het meubeltje heeft gehad bepaalt een luxe uitstraling. Een meubel met kleine gebruikssporen of deukjes hoeft echt niet meteen bij het grof vuil gezet te worden. Zolang de basis maar goed is.

Wij selecteren onze meubeltjes op de staat waarin we ze aantreffen. Daarna kijken we hoe we die prachtige basis weer in topvorm kunnen brengen. Daar is soms alleen een intensieve schoonmaakbeurt en een goede lik verf voor nodig. Andere keren strippen we meubels helemaal en moeten we iets repareren of intensiever herstellen. Dat vindt het team van Mevrouw Kraai overigens helemaal niet erg, want ReDESIGNED is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Goede meubels weer in ere herstellen en jouw luxe babykamer ermee laten stralen; daar doen we het allemaal voor!

 

Neem contact op

 

Bekijk het assortiment luxe babymeubels van Mevrouw Kraai en bestel direct!

Meubeltjes voor een luxe babykamer uitzoeken? Bekijk online onze luxe collectie babymeubels en bepaal of luxe hem voor jou in vintage, brocante, Scandinavisch, stoer en robuust of retro zit. Voor wat betreft kleuren kun je kiezen uit roomwit, oudroze of mintgroen, maar ook muisgrijs of een intens oranje is mogelijk. Het meubel en de kleur die je bij jouw babykamer vindt passen, kun je direct online bestellen. Liever naturel, een andere stijl of andere kleur? Mevrouw Kraai gaat voor je op zoek en pakt de verfkwast er eventueel bij.

Vind je het lastig om op een beeldscherm te bepalen of een luxe meubel je bevalt? Of wil je een meubelstuk direct mee kunnen nemen? Maak dan een afspraak om de showroom van Mevrouw Kraai te bezoeken. In de online kalender selecteer jij een dag en tijd. Wij zorgen er dan voor dat de koffie voor je klaarstaat. Tot gauw in de showroom van Mevrouw Kraai!