Homepage

Is een standaard babymeubelset niets voor jou?

Ben je zwanger? En op zoek naar originele babymeubels? Verlies jij jezelf compleet in het zoeken naar de meest unieke meubels? Ben je besluiteloos? Wil je een bijzondere Charme en een unieke stijl, meubels met een verhaal?

Ik zou jou graag die tijd en energie willen besparen. Energie die tijdens jouw zwangerschap al schaars is.

Knopen doorhakken! En je helpen bij het samenstellen van jouw persoonlijke en vooral unieke babykamer.

Als interieurontwerpster vind ik het fantastisch om voor jou op zoek gaan naar de meest unieke items voor jouw babykamer.

Het liefst ben ik bezig met het ontwerpen en stijlen van exclusieve babykamertjes.

Door te luisteren naar jouw wensen komen we tot dé meest originele en authentieke babykamertjes. Charmant en uniek! hierdoor hebben we ook onze eigen unieke babymeubellijn kunnen ontwikkelen Ohsum! moderne meubels met een knipoog naar toen.. 

Ik gun jouw dat charmante babykamertje waar jij van droomt! Met een unieke mix van babymeubels en accessoires. Waar alles bij elkaar komt, tot één prachtig geheel.. en het belangrijkste; een babykamertje geheel persoonlijk naar jouw eigen smaak en stijl, uniek!

Als er een kleine op komst is, sta je voor zó veel keuzes, dat kost je veel tijd en energie. Die energie die al zo schaars is in deze periode.. Ik help je graag, zodat jij meer tijd over houdt voor al die andere zaken die je nog uit te zoeken hebt.

En je straks met volle teugen samen met jouw baby kan genieten van fijne en authentieke babykamer waar je graag wil vertoeven.

 

Ons aanbod wisselt zeer regelmatig, volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest zo wordt je op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod!

//ReDesigned   //Werkwijze   //Duurzaam