Feestelijke Inloopdag op Zaterdag 6 juli van 10.00 tot 14.00uur. Kom je ook?

Kinderkamerstylist Mevrouw Kraai voor 100% uniek kinderkamerdesign

Wist je dat Mevrouw Kraai niet alleen ontzettend toffe meubels, textiel en accessoires voor de baby- en kinderkamer verkoopt, maar ook kinderkamerstylist services aanbiedt? Ja, dat klopt! Bij het bedenken van de inrichting voor jouw kinderkamer sta je er dus niet in je eentje voor. Mevrouw Kraai en haar team hebben alle knowhow in huis om jouw kinderkamer professioneel in te richten. Wij doen dat compleet passend bij de sfeer die jij wilt scheppen en uitstralen.Ontdek Mevrouw Kraai's duurzame babymeubels

Dat inrichten van het kamertje gebeurt door baby- en kinderkamerstylist Heleen van Delft. Zij creëert met haar persoonlijke touch een bijzondere en unieke stijl die jouw wensen helemaal volgt. Je bespreekt met Heleen de gewenste kleuren, je design voorkeur (brocante, Scandinavisch, vintage, retro of anders), hoeveel vierkante meter het kamertje is en welke meubeltjes je minimaal in het interieur wilt plaatsen.
Heb je al bepaalde onderdelen in huis, zoals bijvoorbeeld een oud of verwaarloosd meubelstuk van je oma? Laat het Heleen weten/zien en ze geeft je ideeën hoe het onderdeel van het kamerdesign kan uitmaken. Zelfs als de kleur niet past, weet Mevrouw Kraai hier wel raad mee. (Check de ReDESIGNED mogelijkheden van jouw object samen met Heleen!)

Kinderkamerstylist voor jouw droomkinderkamer

Met de kinderkamerstylist services van Mevrouw Kraai krijg je gegarandeerd een babykamerontwerp dat past bij je kindje, bij jou en bij je woonruimte. Dit ontwerp is geheel op maat gemaakt en gebaseerd op een praktische indeling. Wanneer je als kersverse papa en mama nog niet altijd weet wat handig is bij de babykamer styling, weet Heleen dit wel. En dat functioneel echt niet saai hoeft te zijn, bewijzen de unieke babymeubels die Mevrouw Kraai opneemt in de inrichting. Elk meubelstuk heeft haar eigen verhaal.

Kinderkamerstylist voor authentieke babykamer: speciaal voor jou!

Realiseer jouw babykamer met behulp van Mevrouw Kraai en je werkt stapsgewijs – samen met kinderkamerstylist Heleen en haar team – aan het ontwerp. Van de basis van de babykamer tot de grote meubels en van sfeerbepalende accessoires tot strategisch geplaatste essentials; de samenwerking met Mevrouw Kraai’s styling valt op en hierdoor heeft jouw kinderkamer iets dat je bij anderen niet ziet: een geheel eigen stijl en karakter!

Professioneel advies van dé kinderkamer stylist

Het kan zijn dat je geen inspiratie, maar wel tijd hebt. Beleef dan samen met Heleen het plezier van het samenstellen van het ontwerp voor de kinderkamer. Heb je echter geen tijd? Dan laat je met een aantal richtlijnen of plaatjes het design volledig aan Mevrouw Kraai over en focus je je in alle rust op je kindje of andere bezigheden. Dat is toch waarom je een professionele stylist inschakelt? Precies!

 

Neem contact op

 

Bezoek Mevrouw Kraai’s showroom

Heb jij als inspiratie een digitaal moodboard op Pinterest voor je kinderkamerstylist samengesteld? Vergeet deze dan vooral niet aan Heleen te laten zien. Heb je nog twijfels over de basis van de kinderkamer of over de combinatie van meubeltjes? Plan dan een bezoek aan Mevrouw Kraai’s showroom in en laat je inspireren door alle meubels en accessoires in bijzondere stijlen en kleuren.
Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom en doe het vandaag nog! Met jouw eigen stylist kinderkamer voelt je kindje nu al hoeveel liefde en aandacht er voor hem/haar en het kamertje is!