NU tijdelijk 10% KORTING op alles in onze online shop!! Gebruik kortingscode: ZOMER24

Baby kledingkast in zachte poederkleuren of in naturel tinten

Bij Mevrouw Kraai vind je altijd een baby kledingkast die in jouw kleur babykamertje past. En kun je het op de website niet vinden? Dan gaat het team van Mevrouw Kraai als je vertelt wat je zoekt speciaal voor jou op pad om die kledingkast te vinden waar je je babykamer mee wilt vullen. Je noemt het een baby kast, maar eigenlijk kan een goed gekozen kledingkast veel langer dan alleen de babyfase mee. Je kindje zal er nog jarenlang van kunnen genieten en er elke ochtend zijn of haar kleren in uitzoeken.

Baby kledingkast - Mevrouw Kraai
Bekijk Abe Neem contact op

Baby kledingkast – smalle of brede modellen?

Meubilair voor de baby- of kinderkamer bestaat minimaal uit een ledikant of wieg, een commode en een baby kledingkast. Het assortiment van Mevrouw Kraai kenmerkt zich door meubilair in pasteltinten, maar er zijn ook grenen kasten die naturel de mooiste uitstraling hebben.

Er zijn smallere kasten met een enkele deur en daarachter legplanken. Ook zijn er brede kasten met twee deuren waarin je zowel kunt hangen als leggen. Wat de baby kledingkast van Mevrouw Kraai echter zo uniek maakt zijn de poten en sierlijsten. Hier kun je een Scandinavische kledingkast, een retro kast of een hele sierlijke, brocante babykast aan herkennen. Wat heeft jouw voorkeur en wat past bij de rest van het kamertje van je baby?

Vind de ideale baby kledingkast

Het advies met Mevrouw Kraai luidt: begin met een centraal meubelstuk en pas daar de rest van de meubeltjes op aan. Wil je kastdeuren met glas of een spiegel erin? Of gaat het voor jou veel meer om de kleur dan de details van de kast zelf? Rondsnuffelen bij kledingkast babykamer levert je al snel heel veel inspiratie op om met het inrichten van het babykamertje aan de slag te gaan. Kies voor een roomwitte, grijze of beige basis bij de poederroze of mintkleurige baby kledingkast. Of ga voor muren in dezelfde kleur als de kast. Jij kiest.

Wat je zeker weet is dat alle baby- en kinderkasten op zullen vallen door hun eenvoud en hun details, niet door schreeuwende kleuren. Je gaat immers niet naar Mevrouw Kraai om een baby kledingkast van een welbekend zelfbouwmerk te kopen. Hier krijg je nog kwaliteit en daar staat ook nog eens service tegenover.

Neem contact op met Mevrouw Kraai voor maatwerk kledingkast babykamer

Mevrouw Kraai is trots op haar assortiment kasten, maar misschien nog wel het meest op de baby kledingkasten die door ons gerenoveerd worden. Als speciale service is er ReDESIGNED by Mevrouw Kraai. Het mooie hiervan is dat - als de website je niet voldoende keuze zou mogen bieden - je je wensen aan kunt geven en dan gaat het team van Mevrouw Kraai voor je op zoek.

Je hoeft niet zelf alle tweedehands websites af te struinen, met de aanhanger op pad en zelf te gaan schuren en verven. Mevrouw Kraai neemt je deze moeite uit handen en bespaart tijd. Geef aan wat je precies voor de babykamer voor ogen hebt en laat dit via het contactformulier weten. Jouw droom baby kledingkast zal er komen!

Baby kledingkast - Mevrouw Kraai
Bekijk collectie Neem contact op

Baby kledingkast – voorbeeld of compleet moodboard laten zien

Heb je ergens een voorbeeld van een kledingkast voor de babykamer gezien? Dan kun je je plaatjes of een foto van je moodboard van de babykamer ook mailen naar info@mevrouwkraai.nl. Zo weet het team precies wat je zoekt.

Is het einde van je zwangerschap er sneller dan jij of je partner het babykamertje nog kunnen afmaken of inrichten? Dan kun je ook nog altijd kiezen voor de babykamerstylist aan huis. Maak een afspraak en sla spijkers met koppen om voor de nieuwe aanwinst in jouw gezin het kamertje tijdig compleet te hebben. We helpen je graag!